spelning

Jävlar vad kul jag hade igår. Däremot så var ju spelningen ett fiasko. Jag menar KOM IGEN ÖREBRO!!
Inte så att accidents gjorde en dålig spelning. Absolut inte, herr k är det snyggaste som finns på scen. Men örebros invånare, eeyh. Det ska såklart vara fullt i lokalen när dom spelar.

Började med att alla som var i studion såklart hade druckit, vilket betyder bära allt till kulturhuset i snöovädret. Nu var det ju iofs inte så långt, och vi var ju ganska många som hjälpte till.  Och det var ju inte direkt snöoväder heller..

Det var en alkoholfri spelning utan åldersgräns, så när vi bär ner grejerna sitter alla andra band som ska spela där och äter sallad, chips och dricker typ coca cola. Ingen alkohol där, så vi gick tillbaka till studion och fortsatte dricka. Innan vi gick dit iofs så gick vi upp några trappor och kolla in om det var mycket folk. Inte alls, ape rape escape gick precis på scen och där står ungefär tio stycken längst fram och några står ungefär längst bak i lokalen.

Tillslut var det dags att gå till kulturhuset igen. Då fick vi finally gå upp till en egen loge, då var det bara att plocka upp alkoholen.
Käkade lite sallad också, vafan det var ju ändå gratis. Åt en jävla massa vattenmelon och tjockade några chips också.
Herr k och resten av bandet gick upp på scen, jag och trummisens tjej (klicka häääär) letade oss ut och stallde oss och glodde på våra babes. När det var deras tur att spela hade några fler letat sig till spelningen.

Tillslut blev jag pissfull och vi gick tillbaka till studion. Fortsatte dricka oss fulla och glada, snodde med oss groggvirke och plastglas från kulturhuset. Supa supa supa!

Herr k är i studion idag igen och fortsätter spela in. Funderar på att dra dit snart och dricka lite grogg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0