there she goes liksom

Fyfan, läs och se glada ut.
Idag satt jag och lyssnade på när dom spelade in. Igen. Drack grogg. Oh ja!
Jävligt kul när dom skulle köra en låt på tyska och alla som satt därnere skulle köra.
Nicenice! Hade jag haft bara ynka lite mer alkohol i kroppen, och en ganska mycket bättre sångröst hade jag lätt vart med och körat. Men nej. Jag har ingen lust att stå där och förstöra för alla andra genom att låta som en födande kossa.

Just nu ligger herr k och sover i soffan, så puttinuttit ^_^
Imorron, om jag orkar så hakar jag på i lastbilen. Troligtvis kommer jag inte orka..
Om jag inte orkar så sover jag hela dagen och städar lite när jag vaknar. Värsta roliga grejen att göra om dagarna.
Jises, ge mig ett jobb tack?

(nu har jag dock bestämt mig för att börja plugga! fuck yeah!!)

/hannaa

spelning

Jävlar vad kul jag hade igår. Däremot så var ju spelningen ett fiasko. Jag menar KOM IGEN ÖREBRO!!
Inte så att accidents gjorde en dålig spelning. Absolut inte, herr k är det snyggaste som finns på scen. Men örebros invånare, eeyh. Det ska såklart vara fullt i lokalen när dom spelar.

Började med att alla som var i studion såklart hade druckit, vilket betyder bära allt till kulturhuset i snöovädret. Nu var det ju iofs inte så långt, och vi var ju ganska många som hjälpte till.  Och det var ju inte direkt snöoväder heller..

Det var en alkoholfri spelning utan åldersgräns, så när vi bär ner grejerna sitter alla andra band som ska spela där och äter sallad, chips och dricker typ coca cola. Ingen alkohol där, så vi gick tillbaka till studion och fortsatte dricka. Innan vi gick dit iofs så gick vi upp några trappor och kolla in om det var mycket folk. Inte alls, ape rape escape gick precis på scen och där står ungefär tio stycken längst fram och några står ungefär längst bak i lokalen.

Tillslut var det dags att gå till kulturhuset igen. Då fick vi finally gå upp till en egen loge, då var det bara att plocka upp alkoholen.
Käkade lite sallad också, vafan det var ju ändå gratis. Åt en jävla massa vattenmelon och tjockade några chips också.
Herr k och resten av bandet gick upp på scen, jag och trummisens tjej (klicka häääär) letade oss ut och stallde oss och glodde på våra babes. När det var deras tur att spela hade några fler letat sig till spelningen.

Tillslut blev jag pissfull och vi gick tillbaka till studion. Fortsatte dricka oss fulla och glada, snodde med oss groggvirke och plastglas från kulturhuset. Supa supa supa!

Herr k är i studion idag igen och fortsätter spela in. Funderar på att dra dit snart och dricka lite grogg.


lånegarderob?

Det här vore nått!
http://www.mentoronline.se/iuware.aspx?pageid=3172&ssoid=115480
Jag skulle inte alls ha något emot att ha samma kläder som någon annan haft innan liksom.
Och det skulle ju vara sjukt bra när man står där en fredagskväll och bara vill kräkas för att alla kläder man har är fula, skitiga eller trasiga.

Ge oss en lånegarderob i örebro så lovar jag att jag ska hänga på låset.

/hannaa

gårdagen

Alltså, det känns som om att jag uppdaterar miljoner gånger om dagen. Om man jämför med andra bloggar jag läser alltså, så uppdaterar dom inte alls lika ofta.
Ni måste tro att jag inte har något liv .. Eh, det kanske jag inte har ^_^
Ni som inte klickar er in på min blogg dagligen måste ju ha ungefär hundra inlägg att läsa. Hundra meniiiingslösa inlägg.

Iallafall, igår gick jag upp till replokalen när dom var klara, drack ett par öl osv. Sen drog vi till virus, ganska sent faktiskt. Första gången som jag och herr k är där och har gått dit tillsammans faktiskt. Tidigare har jag varit där utan honom, eller så har vi träffats där och sagt hej typ och lite pösspöss.
Dock så var det faktiskt inte så kul. (kan bero på att jag kom dit nykter?)
Iallafall, kände inte igen en enda människa där. Och då hakade jag ju på herr k såklart och kände mig som en liten stalker. Och eftersom otroligt många känner igen honom men han knappt känner igen dom så är det ganska jobbigt att vara krogen tillsammans med honom upptäckte jag. Känns som alla kommer fram och petar på honom och säger; "korven! korven! tja korven!" Sen står jag där som ett jävla fån och ser fortfarande ut som ett fan som fått till ett ragg med en ur sitt favoritband.
Dock så presenterade herr k mig för nikola som spelar idag på najz prajz idag. Om en halvtimme :P
Och för Erik i millencolin, där stod jag och hälsade på en medlem ur banden som jag har älskat, avgudat och nästan bett till gudarna för, för fem år sen. Sen var lyckan över, herr k och han började prata om "den gamla goda tiden" ni vet när dom var små och söta. När dom sprang runt på stan och trodde att dom var ascoola och när dom spelade i Charles Hårfager. Typ finska vinterkriget? Kanske?

Iallafall. Varför använder jag ordet iallafall så ofta? Och nu ville jag skriva det igen..
Vi drog hem till tobbe vid ett snåret, fortsatte festa till typ ..fem? Kul som fan.

Sen drog vi hem och knullade hela natten. The End.
(man måste ju ha lyckliga slut?)

Well, idag gäller det. Eller nej, ikväll gäller det. Honeybuns spelar som sagt på kulturhuset.
Men just nu är han iväg och repar igen, gick tydligen inget bra igår.

/hannaa

Förresten så säger vi grattis till Eva Eastwood som vann millencolin priset på 25.000:- tyvärr hann vi aldrig gå på prisutdelningen.

dagens

Sånt här får mig tyvärr att skratta.

printscreenat från bilddagboken ..



nu jävlar!

Nu är jag helt jävla färdig, snygg och sånt där. Nu väntar jag bara på att herr k ska ringa och säga att dom har repat klart och att jag ska ta mig upp på stan ^_^

Förresten är hårsprayen slut!! Får väl se hur mitt hår ser ut om några timmar, nu är det bara tupperat.

Förresten tror jag nog att det här är den snyggaste "outfit bilden" någonsin!
Iallafall så är det här kvällens, som sagt, outfit.


hey there

Idag har det mesta gått åt helvete. Fatktiskt.
Trots allt har jag hunnit med att städa, både bleka och sedan färga håret rosa/lila igen och sökt 8 stycken jobb.
Grattis till mig som trots oflytet har hunnit gjort något bra.

Men jag är fortfarande på halvkasst humör. Varför? För att jag hela dagen varit inne i den här lägenheten, för att herr k nyss var hemma och bytte kläder sedan drog igen för att repa. (dock är det självklart inte herr k jag är irriterad på!) utan bara läget att ytterligare behöva vara lite ensam och göra ensamma tråkiga saker. Typ som att kanske fortsätta med städningen?
Däremot ville deras trummis också gå och se prisutdelningen!! Hell yeah, det betyder att dom ionte kommer kunna repa så länge, och det betyder att jag och herr k faktiskt hinner att gå dit också. Och gå till virus!

Så jag gissar på att kvällen kommer att bli lite roligare än vad den här dagen har varit :)

/hannaa

mongolider!

Oh guess what!?
Idag struntade jag i att spendera hela dagen med min, bara min underbara herr k i lastbilen!
Det tog emot att ta det beslutet, faktiskt.

Jag sa till herr k igår; "är det inte bättre att jag stannar hemma istället så hinner jag städa"
STÄDA!? Vafan har hänt med min stackars hjärna!?
Well, lika bra att sätta igång så man får det gjort någongång.

Herr k slutar troligtvis vid ett, eller om han skulle vara hemma vid ett? Haha, jag pratade med honom för typ två  sekunder sen och kommer inte ihåg xD
Iallafall, då ska han till replokalen. Repa och spela in lite låtar osv. I believe.
Och prisutdelningen börjar redan kl 18 eller något. Så den hinner vi inte gå på. MEN JÄVLAR, IKVÄLL SKA JAG PÅ VIRUS! haha, i löv having a böyfriend som kan fixa mig på gästlistan!

Men nog om det, städa var det ja.

/hannaa

Nu har jag angagerat mig & skrivit ett långt inlägg. Visst fan förtjänar det här inlägget en lång rubrik? Svar ja. Men iallafall, är det bara jag som tycker att angagerat är ett jävligt knepigt ord att stava till?

Alright then, helgen blir nog inte riktigt som planerad. Men jag tror att den kommer att bli jävligt kul iallafall!!
Idag skulle herr k repat egentligen, men danne (som står för sång och gitarr) landade i sverige idag och tåg och bussar var som vanligt inställda. Vilket betydde att folk fick åka och hämta honom för att han skulle kunna komma till örebro.

Vid tio(?) halv elva kanske klockan var? Haha, ärligt talat har jag ingen aning. Men iallafall, då var dom iallafall framme i Örebro och herr k skulle ner och öppna sitt garage och byta bil med dom andra osv. Helt plötsligt klampar det in fyra människor i hallen.
Herr k, danne, skog och elin. Det ska tilläggas att jag en halv minut innan tänkt; "jag undrar om jag ska ta av mig kläderna och lägga mig i soffan under täcket"
Tur att jag inte kom längre än så, för då hade jag suttit här halvnaken och försökt trassla av mig jeansen jag hade på mig som är skit tighta!
Jag är som vanlig trevlig och säger hej. Samtidigt som jag känner mig både snygg och lite stolt över att jag är lite lat som faktiskt inte orkade ta av mig kläderna när jag tänkte göra det.

Idag hjälpte herr k mig att betala mina räkningar, så nu är dom betalda iallafall. Och pengarna som jag visste att jag skulle få över på kontot skulle jag ju spara! UP MY ASS! Jag köpte ett par lackleggings (som jag inte vet om jag ska lämna tillbaka, får prova dom igen imorron) sen köpte jag mig en t-shirt med leopardmönster! Gah, dom var ju så snygga :o
OCH!! Linnet var i storlek 36 ^_^ Gissa om jag är overloaded happy nu!!

Har jag nämnt att jag köpte ett par jeansleggings för ett tag sen, dom satt iallafall jättebra när jag precis hade köpt dom och när dom var nytvättade men efter bara korta stunder av användning vart dom alldeles förstora.
Jag övertalade syrran att dom skulle sitta helt perfekt på henne. Och woalla, det gjorde dom!
Så vi bytte, hon fick mina jeansleggings och jag fick hennes presentkort på cubus. Tanken var attjag skulle köpa mig ett par nya exakt likadana men i mindre storlek.
Sagt och gjort, idag när jag ändå var uppe på stan gick jag in på cubus. Letade röven av mig efter storlek medium. Fanns inga svarta jeansleggings i storlek medium. Det fanns x-small, small, large och x-large. Men ingen medium.

Jag plockade upp ett par small och konstaterade att dom faktiskt inte alls var så jävla små, och att dom andra jag köpte töjde sig såpass mycket lär väl dom här också töja sig lite.
Storlek small fick det bli och därmed stallde jag mig i kö. Trots min lilla inre röst som nästan skrek åt mig att jag aldrig kommer komma i dom där, att varken min röv eller lår kommer att få plats. Att jag imorron kommer få gå upp på stan och byta.

Jag betalade. Åkte hem och provade.

Dom var jävligt tighta att få på, hade jag stått i en provhytt hade jag gett upp för länge sen..
Men jävla, när jag väl hade fått på mig dom satt dom som en smäck. Plockade inte bort lapparna och hade på mig dom ett par timmar här hemma. Och visst redan efter den lilla stunden blev dom plötsligt bekvämare.
Fågade herr k om han tyckte att dom såg försmå ut, (för finns det något värre än folk som har försmå kläder på sig? när dom klämmer ner sig i minsta storleken, fastän dom skulle behöva den största, lite överdrivet kanske. Men ni fattar min poäng ^_^)

Herr k svarade iallafall att dom inte alls såg försmå ut, han tyckte att dom satt skitbra. Det som är bra med herr k är att han iallafall är ärlig.
Så gott folk, jag har numera en t-shirt i storlek 36 och ett par byxor i storlek small! Det trodde jag faktiskt aldrig skulle hända!

Vet ni? Nu ska jag gå och krypa ner bredvid herr k i soffan. Gosa in näsan i hans hår och bara njuta av stunden.

pöss&knöll

/hannaa

cowboy gaysex

Herr k var hemma nyss och åt lite frukost, sen drog han iväg till jobbet igen. Han skulle vara hemma vid fyra typ.
Tror det var vid åtta som dom skulle repa -.- Ännu fler timmar helt ensam! Gah jag tycker inte om det! :o
Men dom måste ju.
På fredag ska dom repa ännu mer, dock tror jag han sa att jag fick vara med då. Yeaah, ingen ensamhet!!
Sen skulle vi på millencolins prisutdelning? Och sedan skulle vi till virus, någon han kände skulle spela?
Oj, vilken jävla koll jag har!! Och på lördag spelar herr k. På kulturhuset här i örebro, ingen åldersgräns och det kostar 120:-
Dom har nya snygga tröjor att sälja också! Be there or die alone!! ^_^

Behöver jag säga att jag  älskar herr k?

/hannaa

Detta fält måste fyllas i

Jag verkligen hatar att fråga om jag får låna pengar, speciellt när det handlar om att jag har slarvat.
Igår när jag var hos min morfar och hälsade på (och skottade av snön på garagetaket. snön räckte förörvigt upp till låren på mig, vilket betyder att det var en meter snö ungefär.)
Nog om det, jag frågade om jag fick låna pengar till räkningarna, eftersom jag har fått en miljard påminnelser så är det nog dags att betala dom.. Jag hade dagen innan räknat ut att jag hade räkningar på 2300:- ungefär. Plus tandläkaren, 250:-. Då hamnar vi någonstans runt 2500-2600:-
Jag skäms faktiskt över att behöva låna pengar, jag skäms över att jag inte har något jobb, jag skäms över att jag inte har koll på saker.
Jag fick låna pengar iallafall, och jag lovade att betala tillbaka allt såfort jag fick pengar igen.

Men eftersom jag inte kan betala räkningar på min internetbank så får jag vänta tills imorron, då jag ska föra över pengarna till herr k's konto och betala från hans konto. Och nu ligger han tydligen ett par hundra minus, så imorron när han får lön så fixar jag räkningarna.

Syrran har varit här också. Trevligttrevligt. Vi spelade lite tv-spel, käkade glass och sen plattade jag hennes hår. Hon skulle till liquid ikväll och bli full och skrikig ^_^ ♥

/hannaa

i heard of a girl

Det märks att herr k övar in låtarna nu. Det ligger sladdar, bas case, lådor, en bas överallt typ ^_^
Den feta förstärkaren(?) är framdragen. Haha jag vet inte ens vad det är, bara chansar.

Igår stod han och spelade bas när jag kom hem, hela tiden var han supersöt och sa 'förlåt för att du måste stå ut med mig när jag övar'
Poängen är att jag tycker om när han spelar, dels får jag lyssna på bra musik under tiden (då han spelar till låtarna på datorn) och dels för att jag blir så otroligt imponerad.
och för att han är förbannat snygg när han står i sina dickies shorts och en sliten bandtröja och spelar. det är svårt att inte titta på honom och tänka snuskiga tankar! hah ^_^

Pratade nyss med honom i telefonen, och han skulle åka till hallsberg nu och ställa lastbilen. Dock så är han ju ändå inte hemma förns halv fyra typ. Men, tidigare än dom senaste dagarna! ;D

/hannaa


pink and brown unicorns!

Jag kan inte låta bli att tycka synd om herr k som ska upp till jobbet om en timme, det vill säga kl 03.00.
Hoppas han inte behöver jobba över imorron också, jag menar så han hinner öva in låtarna innan dom ska repa tillsammans och så att han slipper vara så trött.
Syrran ska sova här imorron(idag :P) tills på onsdag, hm. Finns ju inte särskilt mycket vi kan göra utan att störa herr k.. Menmen, klart jag ställer upp och lånar ut soffan när hon behöver en.

Och jag ska till tandläkaren också. YEEAYH! Jag som inte ens har råd med mina nuvarande räkningar -.-

Har suttit hela natten och spelat ett unicorn spel! Jättetöntigt men, ganska ballt ändå.
Förresten så låter det mycket coolare med unicorn istället för enhörning.


när fan slutar det snöa!?

Jag har en kräkskänsla i halsen och magen, varför vet jag inte. Äckligt är det iallafall.

Ingeting jag ritar idag blir bra. Inget alls, idag tänkte jag iallafall försöka påbörja saker som jag har lovat attt rita till andra. Men fan det går inte.

/hannaa

jävla rubriker!

Vaknade klockan sex imorse, kunde inte somna om. Jag var verkligen sjukt trött, men jag kunde verkligen inte somna. Tillslut tröttnade jag och gick upp för att hämta tv-dosan, låg och kollade lite på scrubs, according to jim och vakna med the voice. Fortfarande lika trött efter två timmar men fortfarande ingen sömn, drog på mig kläderna och satte mig här, framför datorn.

Idag måste herr k öva in låtarna dom ska spela på lördag, tråååkigt. På torsdag nämnde han något om att dom var tvugna att va i studion tror jag? Jag menar hallå!? Jag anser att herr k bör spendera sin vakna tid tillsammans med mig ^_^

Skitsamma, det ska bli kul och se dom spela på lördag iallafall. Så kan jag stå och dregla över herr k när han står på scen.

Nu ska jag iallafall fortsätta på porträttet av en tjej som bett mig rita av henne.

/hannaa

holiu

Herr k körde ju av vägen i fredags med lastbilen, eller ja. Körde av låter så.. tragiskt?
Han skulle åka hem och äta frukost, så fick han möte här på norr och körde lite åt kanten. Grejen var att dom hade plogat igen diket så snövallen och dom där orangea pinnarna satt ungefär en meter längre från vägkanten, vilket betyder att man kan ju tro att det är där vägen går. Men iallafall, när man kommer där med en flera tns tung lastbil så är det såklart man glider ner i diket liksom.
Det jag skulle komma till är iallafall att för att dom var tvugna att flytta lasten han hade i lastbilen så var han tvungen att jobba idag också och flytta lasten rätt igen inför imorgon.

Så nu ska jag gå ut och diska lite innan herr k kommer hem, för sen ska vi käka fläskfile(?) tror jag det var, pommes och beasås! sjukt gott.

pösspöss

/hannaa

nananna

Igår träffade jag herr k's släktingar. Det var föräldrar, fastrar, mostrar, kusiner, syskon osv osv.
Men kul var det. Det bjöds på god mat, tårta, vin, öl, amarula o gin&tonic.
Blev lite onykter, herr k tjatade att jag skulle dricka mer hela kvällen ungefär ;)
Så det blev ett par öl, några glas vin, två gin&tonic och tre påfyllningar utav amarula.
Men jag tror dock inte att jag gjorde bort mig. Hoppas jag.

Men som sagt, jag hade jättetrevligt igår :)

/hannaa

fgjhhjkjhk

Jag försöker att att inte gå iväg för att kräkas, jag försöker göra allt för att stoppa ångesten och jag försöker göra allt för att förhindra klumpen i magen. Men om det ska vara såhär varenda helg i en månad framåt så kommer jag inte klara av det.

hallon

Behöver jag säga att jag inte direkt tycker om örebros uteliv?
Vart ska jag gå när jag bara är 20 och jag vill ut på en krog som spelar bra musik?
Vart ska jag gå om jag inte vill ut och dansa?
Haha, precis rockbaren!! Jag fullkomligt hatar rockbaren!
Det är otroligt litet, det luktar illa sen är det en massa konstiga människor där.

Nya rock 'n' roll stället, buddy holly vill ha en 'mogen' publik och satsar på åldersgräns 25.
Virus har en åldersgräns på 23. Kom igen, när jag har nått ålderna 23 eller 25 kommer troligtvis dessa ställen vara helt igenbommade. Eller så upptäckte dom att en mogen publik inte är vid 25 och beslutar sig för att höja till 30 istället.
Just nu får dom gärna ha en åldersgräns på 200 åreftersom jag ändå inte ska supa.
Men det är bara själva grejen.
(nu vet jag inte hur det är på nya satin!? någon som kan berätta? ^_^)

tråkiga frågor kräver tråkiga svar.

Nu ska jag gå in till herr k och lägga mig och försöka sova.

avslutar kvällen med;
99 frågor om mig xD

1. är du kär? - som fan!
2. har du snusat? - jaow.
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej? låter ganska elakt ^_^
4. har du legat i sängen brevid en kille? - ja.
5. har du blivit dumpad? - jag tror fan inte det.
6. har du blivit slagen allvarligt? - nej.
7. tar du droger? - oh nej, jak er snel flikka!

fråga 8? lol ^_^


9. har du pussat en kille? - det är väl självklart!
10. hatar du någon? - jag tror faktiskt inte det.
11. älskar du någon? - ja!
12. har några av dina vänner svikit dig? - nej?
13. har du djur? - ja<3
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - yes.
15. hatar du dig själv? - sometimes..
16. gillar du orange? - bara om det är riktigt skrikorange och inte 80-tals orange.
17. har du haft oskyddat sex? - ja.
18. har du nån sjukdom? - nyss en fråga om oskyddat sex, menar ni könsjukdom? nej.
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - haha, ja. och andra sidan skäms jag nästan över allt jag gör O.o
20. har du en gris? - haha, nej. men det vore rätt coolt va?
21. har du en plattång? - typ nej, har inte så måcket hår & platta.
22. har du en bror? - nej det har jag faktiskt inte.
23. har du sjukt bra humor? - sjukt och sjuk. det beror väl på vad man jämför med?
24. har du mörkt hår? - nej, inte direkt.
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - hahah, ja. speciellt om man har bra musik att lyssna på.
26. tycker du om hästar? - jag tycker nog att dom är liiite läskiga faktiskt.
27. har du en hund? - ingen egen.
28. har du skilda föräldrar? - dom bor på varsitt håll med nya sambos, så man skulle nog kunna säga det.
29. har du gått på simskola? - jaa, sånädr man var tvungen att gå på i skolan.
30. har du sagt bög till en kille? - tror inte att jag brukar använda ordet bög särskilt ofta.
31. har du sagt fitta till en tjej? - jag tror inte det, inte till en tjej. utan jag använder ordet hora när nått går åt helvete.
32. har du fuskat? - ja, det har jag väl.
33. har du en teve på ditt rum? - nej.
34. har du lunar? - haha jag tror fan mitt konto är kvar där.
35. har du MSN? - jaow, vi lever väl under 2010 liksom. hey min morfar har msn.
36. har du en syster? - ja, och världens bästa.
37. har du bruna ögon? - faktiskt, hur kunde du veta?
38. gillar du att fota? - jaow.
39. har du sett dig själv brinna? - nej, något att testa?
40. hjälper du dina vänner? - det gör jag väl? haha, beror ju på vad dom vill ha hjälp med.
41. gillar du tacos? - vem tycker inte om tacos? :o
42. tycker du att du är söt? - det händer. ibland.
43. har du dansat? - om jag har dansat? någon gång under mitt liv? typ ja.
44. har du spelat fotboll? - ja. haha, och jag tyckte inte om det.
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - jo det gör jag.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nja. vem skulle egentligen hindra mig?
47. har du ätit sniglar? - hahahaha, eh nej. dom verkar slemmiga.. och äckliga. typ euww >.<
48. äger du en locktång? - som sagt, finns det knappt hår att platta finns det troligtvis inget hår att locka.
49. gillar du att tugga tuggummi? - jaow.
50. borstar du tänderna varje morron och kväll?  - oftast, däremot borstar jag tänderna 2-3ggr efter varandra O.o haha
51. gillar du kläder? - på vem? herr k får gärna vara utan.
52. hatar du falska vänner? - vilken fråga. liksom, nej jag älskar mina falska vänner, jag släpper dom inte i första taget!
53. gillar du räkna matte? - faktiskt så gör jag det.
54. älskar du någon nu? - ja!
55: har du gråtit inför en vän? - ja.
56. kan du sjunga? - klart jag kan sjunga, men det låter ju inte alls bra. inte ens i närheten utav bra.
57. har du sett nån dö? - nej.
58. säger du vad du vill? - ibland, ibland inte. det beror på hur viktigt jag tycker det är.
59. är du stor? - jag är lång, fet och nästan gammal. stor? ja, det skulle jag nog vilja påstå.
60. vad är ditt hela namn? - kim johanna herwig *hosthost* hannaa herwig
61. kan du tala spanska ? - så hardcore är jag inte.
62. är du kortare än 1.60? - nej!
63. älskar du sommaren? - klart jag gör!
64. älskar du vintern? - vinter = kyla = snö = is =halt = ledsen hanna
65. har du mer än 6 par strumpor ? - jo.
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - nej.
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - nej?
68. har du mer än 3 par jeans ? - kanske, vet faktiskt inte.
69. gillar du att städa? - ibland.
70. gillar du att sova länge? - ja, tråkigt att jag sover så dåligt bara.
71. har du vart med om en olycka? - nej?
72. är du förvirrad? - händer, haha.
73. äger du mer än 6 par byxor? - nej.
74. har du förlorat en vän? - nja, vet faktiskt inte.
75. gillar du att shoppa? - hahah jaa!! skulle kunna göra det jämt. hade jag haft lite mindre bakom pannbenet hade jag tagit fetaste lånet och shoppat upp pengarna.
76. har du varit i paris? - nej.
77. gillar du spindlar? - nej ._.
78. klarar du dig själv? - ja, dte tycker jag, förutom ekonomiskt.
79. lagar du ofta mat? - eftersom herr k är wonderful när det handlar om mat så gör han det.
80. är du klantig? - det händer.
81. har du foppatoffler? - hur bekväma dom än är,  så nej.
82. har du mer än 20 låtar på din data? - ja.
83. sminkar du dig innan skolan? - ja, eller när jag gick i skolan.
84. har du träffat en kändis? - herr k är den enda kändisen jag behöver<3
85. har du mer än 7 par skor? - jag vet faktiskt inte, troligtvis.
86. har du busringt? - nej för jag är så dålig på sånt ._.
87. har du skällt på din bror? - vilken bror? har jag missat nått?
88. har du en vän som skiter i dig? - nej?
89. har du velat göra saker men vågar inte? - många saker.
90. sover du med nått gosedjur? - nej.
91. har du åkt nånstans utan att du får? - jaow.
92. vill du bara bort ibland? - jaa, det händer.
93. har du tältat? - haha, ja.
94. har du bränt dig? - jaow.
95. har du lekt med levande ljus ? - vem har det inte?
96. har du lekt anden i glaset? - hahaha, vem har inte? xD
97. skäms du ibland? - ja.
98. bor du i skåne? - eeh, nej :P
99. gillar du hip hop/rap musik? - inte direkt.


onsdag!

wellwell. Dags för en uppdatering kanske?
Igår satt jag, herr k, jimpa och elin här och drack lite, efter ett tag drog jimpa hem, herr k gick o la sig och jag och elin drog upp på stan.
Vi gick in på ritz, träffade en skum snubbe som bjöd på smirnoff ice. Träffade therese och tillhörande pojkvän, har inte sett henne på hur länge som helst.
Skitsamma, hakade på me hem till dom och drack några öl när ritz stängde. Pratade med charles och han och thom kom förbi en sväng.
Jag och elin skulle sova hemma hos charles, litade på att han hittade hem, så efter att vi gått i en timme var vi vid svampen. Vilket betyder helt fel håll! ;) Satte oss på elvan, åt helt fel håll! ^_^

Well, satte oss på bussen 6.35 typ. Vi var vid ladugårdsängen runt 8.00 8.30 nått sånt.
Vilket betyder att vi satt på bussen typ 1½ till 2 timmar.

Kul hade jag iallafall.

Men nu ska jag och herr k vara nyktra i en månad och se hur det går. Vårat förhållande klarar inte av alkoholen tror jag. Och jag slutar hellre supa än att förlora honom.

/hannaa

woallaaa!

Och bara sådär har jag hittat två nya svenska webbshoppar som jag ska handla järnet på om några månader.
Det vill säga när jag har fått mina pengar, fixat naglarna och köpt en skinnjacka.
Men efter det ska jag spendera pengar på kläder som inte är från H&M!

/hannaa

everything's everything

Kunde inte sova inatt, ovanligt? Inte direkt, satt uppe till typ halv fem imorse då jag passade på att gå in till sängen och lägga mig nära herr k i en halvtimme innan han skulle upp till jobbet.
Sov till halv ett idag, jävla skit. Måste ställa mig och diska, det är förbannat tråkigt. Men något som tyvärr måste göras..
Någon dag när det inte blir lika mycket disk efter maten så ska jag även börja städa, när man käkar tacos blir det så förbannat mycket disk >.< Men gott är det! ^_^

Tycker lite synd om herr k faktiskt, jag vet att han har försatt sig i situationen själv. Men ändå.

/hannaa

kläääder!

Någon måste verkligen älska mig, hittade ett par tjockare "trasiga" svarta leggings inne på lindex i min storlek på rean, 39,50:-
Ett par jeans som jag har dreglat över på H&M's hemsida, på rea. 100:- och sen hade jag ju den där 50:- grejen på H&M som man får ibland om man är medlem. Så 50:- för ett par jeans som tidigare kostat 499:-

Jag vet att efter att jag tvättat dom ett par ggr så komer jag svära över att dom blir förstora, men skitsamma.

/hannaa

ett två tre fyra osv

Inte nog med att jag smittad ner herr k så att han har ont i kropp och hals när han måste jobba, jag har själv fått ont i halsen igen! Ikväll ska vi käka tacos, vi struntade i det igår för varken han eller jag var särskilt hungriga. Men fan va gott det ska bli!

Nu ska jag fixa iordning mig lite snabbt, sen ska jag dra mig upp på stan och kolla nya kläder.
Be till gudarna att H&M eller gina tricot har sjukt snygga kläder i exakt min storlek på rea. Troligtvis kommer det ju inte hända, men jag kan ju hoppas iallafall.

Jag fick 200:- av min morfar, sen har jag ett sån där 50:- grej på H&M, sen är jag även medlem på gratis bio och kan betsälla hem ett presentkort på 150:- ska bara komma på vilken butik jag vill ha presentkortet från..
Men iallafall. Nu kom posten.

Pöss&kram

/hannaa

alla <3:ns dag

Herr k kom in och väckte mig imorse med finfina rosor, supergullig är han.
Vi var ute till marieberg en sväng så han fick köpa nya batterier till sina kameror, nu snackar vi inte digitala systemkameror.
Han är grym enligt mig och andra när det kommer till fotografering, alltså filmrulle i kameran. Jag är imponerad!
Hoppas att han börjar med det igen. Och jag älskar honom förbannat mycket.
Lite osammanhängande och snabbt byte av ämne vart det visst ^_^

Jag har troligtvis smittat ner honom med tjejbaciller för han har varit dålig sen igår.
Ont i halsen & kroppen och sånt där, så just nu ligger han i soffan och vilar lite. Ska snart väcka honom så ska vi göra tacos och mysa i soffan. Underbar dag!

/hannaa

bääbis

En fika hemma hos min morbror och hans flickvän. Han fyllde 32 häromdagen och passande nog på alla hjärtans dag och sånt där berättade dom att dom skulle ha barn, så i augusti klämmer hon ut en söt liten bajsmaskin. Och jag & syrran får en kusin extra. Woho!

Grattis till dom!

/hannaa

blablabla, jag hatar fan dom här rubrikerna! är det någon som ens läser dom? jag gör det iallafall inte, dock så kommer ni säkert läsa dom nu för att ni tror att det står något jäääätteintressant!!

Ville mest bara tala om för alla att imorron ska jag gå upp på stan, hålla tummarna för att jag kan överskrida mitt konto sen ska jag leta på snygga billiga kläder.

Sen också att jag inte förstår mig på arbetsförmedlingen.
Först får jag ett brev där det står att jag är utskriven, en vecka senare får jag ett till brev där det står:
Om du vill stå kvar som inskriven på Arbetsförmedlingen måste du höra av dig via telefon eller mejl till blablabla senast 2010-02-11.

Jag mejlar och förklarar att jag fortfarande vill vara inskriven osv.
Får svar att jag inte alls är inskriven längre och att jag måste besöka arbetsförmedlingen.
heeey, waaait a minute. det stod det inte alls på pappret.

Iallafall, jag och herr k hade tjaffsat lite och jag var på jävligt dåligt humör vilket slutade med att jag mejlade iväg ett otroligt irriterat svar.
Men avslutade dock mejlet med med vänliga hälsningar..

Ni får gärna förklara för mig om jag har missuppfattat situationen liksom, men det stod faktiskt inte; om du vill skriva in dig på nytt hos arbetsförmedlingen så måste du besöka oss personligen.

Det stod hör av dig via mejl eller telefon om jag fortfarande ville vara inskriven!

/hannaa

gonatt sverige

Jag skulle önska att herr k plötsligt skulle vakna och ha fantomsmärtor,
smyga upp ur sängen, koka vatten och komma int ill mig med den största koppen te någonsin och säga:
jag har gjort te till dig älskling, kände att du hade lite ont i halsen. du får jättegärna komma in och lägga dig i sängen hos mig, för jag saknar dig. så kan jag hålla om dig och krama sönder dig så att du inte kan andas och så kan vi somna tillsammans och jag kan dregla i din nacken<3

Jag har iallafall ritat massor nu, det är svårare att måla självporträtt än vad man kan tro faktiskt.
Nu ska jag gå in och lägga mig i sängen och drömma att jag är rik och kan försörja mig och herr k resten utav våra liv, och han kan säga upp sig från sitt bajs jobb, så kunde vi flytta utomlands och ha det bäst!

xoxo

/hannaa

and some nananana

Här kommer jag igen, som en .. eh. is it a bird? is it a plane? no it's hannaa!!
eh, jag har skittråkigt. Halsen gör ont och kroppen värker. Hela dagen ahr jag gått runt och trott att jag har haft värsta supermankroppen för att jag var så sjukt dålig igår kväll men imorse när jag vaknade gjorde inte ens halsen ont.
Ibland kanske jag har förhöga tankar om min småfeta kropp.
I dunno.

Iallafall så skulle jag skriva något skapligt intressant här, men som vanligt så kommer det att bli ett helt meningslöst blogginlägg.
Min psykolog var sjuk idag, vilket kanske var lika bra faktiskt. För jag hade glömt bort att det var idag jag skulle dit.
Kanske finns det någon däruppe som tycker synd om mig iallafall. Även fast jag är slarvig och lämnar in papper försent och missar möten. Någon som ansåg att jag inte behövde fler räkningar nu när jag inte ens kan betala dom jag redan har?
Hahah, tack iallafall ^_^

Snart är det den 14:e vilket betyder att jag MÅSTE rita klart bilden snart, annars kommer jag bara att stressrita och allt kommer att bli bajs!

Jag börjar få lite panik över att träffa herr k's släkt, för inga kläder sitter bra längre. Det är nästan så att jag MÅSTE åka hem till pappa och rota igenom mina kläder som har legat nerpackade. Kanske finns det något intressant där..

Och innan jag sätter mig och ritar måste jag bara påpeka att jag faktiskt aldrig har varit med om att strumpor skulle försvinna i tvättmaskinen. Inte vad jag kan komma ihåg iallafall. Men herregud! Mina kläder, vartfan tar dom vägen?! Jag har haft så underbart snygga kläder som bara har försvunnit, och det är ju inte direkt så att jag glömmer linnen/klänningar/byxor någonstans bara sådär (då det skulle bli otroligt naket utan dom plaggen på kroppen ofc)

Just nu vill jag ha mitt zebramönstrade linne/klänning. Men sista gången jag hade det linnet på mig var när jag hade varit hemma hos gurkan och druckit öl samma dag som vi hade kommit hem från kuggnäs något år när en viss richard råkade hamna i lite fel hål.
Jag slår vad om att alla kläder som jag hämtade senare hos honom efter att vi hade gjort slut gick säkert emma igenom och snodde det hon ville ha! Emma=richards flickvän.
Skulle inte förvåna mig. Men jag hoppas att du trivs i kläderna och att dom tar dig långt här i livet. puss.

Sist men inte minst vill jag ha tips på lite roliga bloggar att läsa!

/hannaa

Like a street to a hustler, a face to the soul

Sitter och lyssnar på millencolin, ett av mina absoluta favorit band i tonåren.
Det gör mig lite nostalgisk, haha. LOL Men iallafall, så tycker jag om att lyssna på dom.
Något som jag däremot inte tycker om är varje gång jag har millencolin på högsta volym när herr k kommer hem och klämmer ur sig kommentarer som "höhöhö, lyssnar du på millencolin"

Jag längtar tills millencolin music prize weekend.
Herr k & co ska spela. Lägg märke till att jag skriver herr k & co när han bara är basist. lol, alla vet ju att ingen egentligen bryr sig om basister ;) basister som försöker synas lika mycket eller mer än gitarrister/sångare blir ofta kallade posers liksom. Kommer ihåg att basisten i backyard babies blev kallad poser när dom hade spelat i örebro en gång i tiden.
Basister är männsikor som aldrig kunde lära sig spela gitarr. Så är det, faktiskt! Fördommar? Nej.
Skitsamma, herr k överglänser både trummisen OCH sångaren/gitarristen!! ^_^

Iallafall, hade jag haft pengar hade jag bokat upp HELA helgen.
Jag hade iallafall gått till alla ställen som erbjuder alkohol! Sedan hatar jag bokstavligt talat virus. Jag anser att virus faktiskt är det bästa stället i örebro att gå ut på, för dom har oftast bra live band, det är trevligt folk osv. Så har dom 23 års åldersgräns! 23, wtf! Jag då, som bara är ynka 20 år (snart 21) och redan har åldersnojja får inte komma in. Orättvist, ja.


Skitsamma här är helgens schema:
Fredag 26 februari:

• NJUTA - MMP weekend öppning med prisutdelning! Öppnar kl 19:00 - 22:30, 18år, Gratis entré! Grymma DJ's, billig bärs och utdelning av det ärofyllda priset på 25 000kr.

• SATIN - Live! - Al Azif, öppnar 21:00, 18 år, Entré 100kr
• VIRUS - Live! - Kvoteringen (med Larzon från Millencolin bakom trummorna), öppnar 21:00, Entré 80kr
• KULTURHUSET - Live! - Hip Hop-gala med: Osten Af Mozzarella, Verbaliztix, FLO$ m.fl, öppnar 19:00, Entré 50kr, ingen åldersgräns.
• BJÖRNSTUGAN - Live! - Wolf, DJ Bar Fly, Öppnar 21:00, Entré 80kr (förköp Najz Prajz), 18 år.

Lördag 27 februari:

• NAJZ PRAJZ - Live! - Nikola Sarcevic & Fattiglapparna, Gratis entré, ingen åldersgräns kl 15:00?.
• KULTURHUSET PENNYBRIDGE JUKEBOX livearrangemang av flera arrangörsgrupper, Musikseminarier, workshops & Konserter.
- Live! - The Accidents, Smash Into Pieces, Submissions, Ape Rape Escape, Functionalistic Wonders, ingen åldersgräns, öppnar 15-02. Entré 120kr.
• KLUBB 700 - Live! - The Haunted, Torture Division & Raubtier, Öppnar 19:30, 18 år, Entré 200kr
• VIRUS - Officiell efterfest för Haunted, ålder 23.
• SATIN - Dj La Fleur öppnar 21:00, 18 år, Entré 100kr (50kr innan kl 23)
• BJÖRNSTUGAN - Live! - Blues Jam 14:00-21:00 samt Medina & Kodie ca 23:00, Dj`s: Youthman & Bar Fly, Entré 80:- (förköp Najz Prajz.


Någon som precis vunnit på lotto och känner för att bjuda mig hela den där helgen? Inte...? Tänkte väl det.

Nu ska jag slita mig från datorn och sminka mig, dra på mig vanliga kläder och sedan drar jag mig upp mot stan.

pöss&kjaaaam!! (ironi)

/hannaa

tävling

Nu är jag med och tävlar hos foki om valfritt klädesplagg från melba.se

tattoo!

nu blir det tatueringsdax!
Somnade inte förns halv sju imorse, vaknade vid 11 kände mig riktigt sådär feber sjuk. Tänkte att jag faktiskt förtjänar några timmars mer sömn, vaknade HALV TRE!! men jag kände mig dock bättre i kroppen, inte halsen..

/hannaa

feta bokstäver!

Nu uppdaterar jag as hell, men det är bara för att jag har legat i sängen drygt 2h utan att kunna sova.
Dels för jag inte får någon såndär sova ro, dels för att jag helt plötsligt (eller ja förut) fick sjukt ont i halsen och dels för att min käke+tandkött fortfarande värker som fan, visdomständer ni vet.
Och sen stör det mig att jag ska till sjukhuset den 19, jag ska till tandläkaren den 23 (tror jag att det var) jag ska träffa herr k's släkt den 20. Allt den här månaden, sjukhuset är nödvändigt. tandläkaren kan väl också vara bra att gå till och göra en såndär kontroll. Sjukt dyrt dock, första gången jag ska till tandläkaren och måste betala. Det suger att vara vuxen.
Att träffa herr k's släkt längtar jag faktiskt till, av någon anledning så tycker jag att det bara är kul att träffa pojkvänners föräldrar plus släkt. Dock så känner jag verkligen att alla mina kläder är sådär äckeltrashiga, och jag vill ha något nytt att ta på mig, något som ändå skriker hannaa, men som ändå ser fräscht ut. Yeah you get it.
Jag är långt ifrån en sån person som tänker klä upp mig i kläder jag inte trivs i bara för att träffa någons föräldrar, för jag anser att tycker dom inte om mig pga mina kläder så kan det lika gärna vara liksom. Menkänner bara att jag vill ha nått nytt, kanske en ny tröja eller nått. Dock så skulle jag faktiskt gissa på att dom är ganska vana vid hur herr k ser ut, tatueringar på hela armarna, händerna och halsen m.m. svarta stuprörsjeans, nitbälte, svarta converse och bandtröjor. Mumma säger jag bara! Han är sjukt snygg i det ^_^

Iallafall, jag kommer inte få några nya kläder, jag kommer att gå iväg till sjukhuset och till tandläkaren även fast jag inte har råd med bussen till tandläkaren ens. Sjukhuset ligger ju ändå på gångavstånd. Jag kommer inte ha råd att betala räkningarna som kommer sen, men jag hoppas att mina föräldrar är villiga att låna ut pengar till mig sålänge..

Nu ska jag plocka fram glassen ur frysen så den hinner smälta lite, koka lite te för halsen och sätta mig och rita lite, inga porträtt dock. Mitt huvud är alldeles för trögt för det.

Funderar på om jag ska rita något som jag kan tatuera på mitt ben imorgon, så att det blir klart någon gång. Hatar att gå med fula halvfärdiga tatueringar på benen ^_^

so long suckers! :*

Faan, kom precis på att jag inte har några hela strumpbyxor!! Ska jag ut och supa eller upp på stan elelr något liknande drar jag på mig tre fyra lager med trasiga strumpbyxor, men när jag ska träffa herr k's släkt så vill jag ändå ha hela, dels för att det är snyggare och dels för att det inte ser lika äckeltrashigt ut.

/hannaa

en annan typ av disco

well well. creds till ida, eric & marina som skrev en liten presentation om sig själva. Till er andra, skärpning ;) haha, äsch. Jag själv är urusel på att kommentera andras bloggar, ofta börjar jag skriva sen ger jag upp.
Iallafall, här sitter jag ytterligare än jag och uppdaterar. Hoppas ni står ut med det.

Jag har myspussats med herr k ungefär hela kvällen, även förut när han låg och sov, det är svårt att låta bli.
Ibland har jag väckt bara för att få en spontanpuss av honom. Självklart har jag fått honom och tro att det inte var meningen att väcka honom. ^_^
Jag har suttit hela kvällen i sängen och ritat bredvid honom när han sovit, ibland kommer jag på mig själv med att inte ha rört vid pappret med pennan på över 10minuter för att jag sitter och kollar på honom.
Hur otroligt lycklig jag är över att ha honom, att han vill ha mig.
Egentligen gick jag ut och satte mig vid datorn för att fortsätta rita på porträttbilden till morsan, eftersom bilderna jag ritar av ligger i datorn, men fatta att klockan ändå är typ 23.30 och jag är lite trött och känner inte för att rita inatt, vilket gör att jag skälvklart kommer att gå och lägga mig i sängen bredvid herr k såfort jag har skrivit klart det här inlägget. Vilket är ungefär nu ;)

/hannaa

ascoola grejer!

Det finns en sak som stör mig så sjukt mycket.
Och det är att jag kan räkna upp säkert 20 personer som jag känner eller vet vilka dom är som har köpt sig en tatueringsmaskin, bara förra året! Varför har det blivit så sjukt populärt med tatueringar, alla ska bli tatuerare. Whats the big deal?
Visst att jag ska bli tatuerare när jag blir stor.. (större?) Men jag har ju ändå ritat hela mitt liv, när jag var yngre gjorde jag inget annat än att sitta och rita. När jag gick i 3:an-4:an lusläste jag en ganska tjock bok som hette något i stil med lär dig teckna hundar och hästar. Jag ritaderitaderitade, då gjorde jag även en bild på en hund lika stor som ett A4 som jag än idag faktiskt tycker ser bra ut.
Nu har jag snöat in väldigt mycket på porträtt och jag ska bli grym på det! Eller nej, inte grym jag ska bli bäst på det.
Eftersom det inns så få tatuerare i sverige som faktiskt är bra på att köra porträtt så ska det vara så att om ett ex antal år när någon uppe i norrland ska tatuera ett porträtt ska dom säga, men den där hannaa i örebro är ju en av sveriges grymmaste tatuerare på porträtt, vi åker 1902387438975654mil för att få en tatuering utav henne. Så grym ska jag bli!

Skitsamma och vafan är grejen med att posa med sin tatueringsmaskin? Är det typ hej jag har köpt mig en tatueringsmaskin, kina skit är det men den är ändå såååå snygg och om jag tar poser bilder med mig hållandes i tatueringsmaskinen så betyder det att alla tycker att jag är så jävla ball!!

Yeah, jag är lycklig iallafall, herr k komemr snart hem! hell yeah! Jag har saknat honom så otroligt mycket!

pöss hey!

/hannaa

every breath you take

Yeah sådärja. Fredag natt är avklarad, trevligt var det faktiskt.
Började tidigt med förkrök med eric, drog till rockbaren tills dom stängde.
Gick för att möta upp elin utanför frimis, vi drog vidare till nirvanatobbe. Sen kastade han ut allt folk så då drog vi ett gäng hem til jimpa, satt och spelade tiotusen ungefär hela natten. Lite varvat med Chicago. Men ja, kul var det.
Jag och herr k vart ltie osams, vilket jag förstod skulle hända när han åker iväg och super.
Nu var det så enkelt att han avr pissfull och jag hade missat hans sms och därmed inte svarat på dom. Men jag vet ju hur han kan vara och att han dagen efter skulle skicka typ hundra stycken förlåt-mig-älskling-sms, sedan ringa och säga förlåt ytterligare ett par gånger.
Sagt och gjort, han frågade om vi var osams, elelr snarare om jag var arg på honom, jag försökte förklara att jag inte var arg och att jag inte vill vara osams med honom, speciellt inte när vi befinner oss så pass långt ifrån varandra. Och att jag oftast inte blir arg på honom utan att han bara gör mig ledsen eftersom an vet precis vad han ska säga/skriva för att trycka ner mig.
Som tur va så var jag ju på samma fest som flera utav herr k's kompisar på samma fest och berättade att han betedde sig som ett svin och att han inte menade det han skrev. Och så vidare.
Jag saknar honom så jävla mycket.
Iallafall vi sov ju inget under natten vilket gjorde att jag var sjukt trött vid sisådär elva på morgonen, la mig i soffan och sov en sväng, vaknade mådde skit både psykiskt och fysiskt. Dels pga herr k och dels för att bakfyllan kom då plus noll mat i magen. Det resulterade i att jag kallsvettades, jag kände pulsen i hela kroppen, benen bar mig knappt och jag var helt skakis. Jag ville helst bara dö faktiskt.
Hade itne ens ork att ringa en taxi, och ännu mindre gå ut till den. Då är det fan illa, fan va dåligt jag mådde.
Som tur var så befann sig pappa inne i stan och kom och hämtade mig, kändes som jag skulle svimma ungefär när jag gick till parkeringen. Men iallafall, vi stannade vid mcdonalds, jag köpte sjukt mycket bakismat. Allt jag avr sugen på ungefär. En QP cheese meny, med bara ost på hamburgaren, en cheddar dipp, friterade lökringar, och en mcflurry lion deluxe elelr avd den hette.
Glassen hann jag nästan käka upp innan jag fick min hamburgare, åt en lökring som smakade skit, lite pommes och inte ens halva dippen och så käkade jag halva hamburgaren. Sen fick jag fan inte i mig mer, försökte verkligen få ner sista halvan utav hamburgaren men det tog total stopp, vilket är tråkigt för hamburgaren är fan godast.

Yeah, nu sitter jag iallafall här hemma hos annelie och farsan. Mår mycket bättre och jag har pratat med herr k, hade inte klarat av den här dagen ensam i herr k's lägenhet faktiskt.

Haha långt och onödigt inlägg, men ni får stå ut. Idag blir det lugnt, ska snart ner och lyxduscha. Det är det jag älskar med att vara hemma. Inte bara iofs, men man vänjer sig så lätt vid att lyxduscha.
Och såklart hälsa på min mongo katt, som förresten snart ska få flytta hem till mig och herr k! Oh yeah!
Såfort jag får en inomst igen så jag har råd med kattmat och kattsand osv :)

/hannaa

nattliga aktiviteter!

Jag hatar att inte kunna sova om nätterna, däremot är det ju om nätterna jag är som kreativast.
Det är då det går skitbra att rita, det är då jag inspiration nog.

Jag har dock lite beslutsångest om jag ska gå in till herr k i sängen, sova en timme sen gå upp. Eller om jag ska vara vaken en timme tills herr k ska upp till jobbet..
Hmm ..!?

Skitsamma, jag lägger mig väl kanske på soffan en sväng.
Och inatt har jag påbörjat ett porträtt på min systeryster, eftersom jag numera har exakt 0:- i inkomst varje månad och min mamma fyller 40år den 20:e februari så tänkte jag rita en bild på mig och syrran. Typ som täcker ett A4 papper. Känns lite sådär lekis med teckningar, men vafan. Det är en bild på hennes döttrar liksom, som kommer att vara ett ex antal timmar arbete på, inga streckgubbar liksom. Så ja.

Lägger in en bild på hur långt jag har kommit hitills, det är sjukt mycket arbete kvar!
Förrsten är det underbart att sitta och lyssna på NOFX under tiden man ritar, får mig att känna mig liten igen. Typ 14år. Haha, eller liten och liten förresten. Man är ju faktiskt inte särskilt liten när man är 14, men och andra sidan är det nästan 7 år sen. Eller ja, 6½år om man ska vara mer noggrann. Fan jag fyller 21 om mindre än ett halvår.
Herregud, börjar få lite åldersnoja! Om dom här 20 åren har gått såhär fort, hur fort kommer inte dom kommande 20 åren gå?

/hannaa

klicka på bilden ;)

pretty bubbles in the air

Jag vill ha en skinnjacka. Faktiskt. Jag har alltid tyckt att dom är sjukt snygga, men inte att jag faktiskt inte skulle passa i det. Snarare att jag skulle se ut som.. Jag vet faktiskt inte.
Nu är det så att jag har provat herr k's skinnjacka typ trehundra gånger, fastän den är alldeles för stor. Och otroligt sliten, då man kan se samma skinnjacka på kort från festivaler början på 90talet. Helt otroligt att jag älskar herr k fastän han var tillräckligt gammal att åka på festivaler när jag inte ens kunde gå. Haha, skitsamma. Han är underbar.

Tillbaka till skinnjackan, jag vill ha en. För dom är faktiskt snygga och piffar upp en vardaglig outfit så att säga.
Såå, vem vill sponsra?

Jag hatar förresten att inte kunna sova, imorgon ska jag med herr k i lastbilen. Imorgon är sista timmarna jag får spendera tillsammans med honom, så jag måste hålla mig vaken hela dagen imorgon och inte sova nått alls i lastbilen. För sen väntar en lååång ensam helg. Med tomma nätter som jag troligtvis måste fylla med alkohol även fast jag har lovat att inte gå ut o supa nu i helgen.
Låter som jag aldrig mer kommer att få träffa herr k, men så är ju inte fallet. Jag får ju träffa honom på söndag igen, men det känns absolut som en evighet.

Men, för att min blogg kanske ska bli lite intressantare så tänkte jag faktiskt fråga er om det är något särskilt ni vill läsa mer utav eller om det är något ni vill läsa mindre utav!?
Och jag vet att ni är världssämst på att kommentera, men försök!
it makes me h-a-p-p-y u see.

/hannaa

!?

Jag vill kräkas upp allt äckligt, jag vill skära sönder hela kroppen.
För jag kommer inte att överleva en helg ensam med sömnlösa nätter & mardrömmar.
Från fredag morgon kl 5.30 tills på söndag kommer jag att vara helt ensam,
ingen som håller om mig på kvällarna, ingen som får mig att må bra.

Kan ingen bomba hela oskarshamn åt mig?

-.-

Mardrömmar och dåliga nyheter om helgen får mig att må illa och känna känslan att jag inte kommer att överleva tills på måndag.

om jag blir miljonär på lotteri ..

Bara för att jag tycker så otroligt synd om mig själv så ska jag imorgon gå upp på stan och låtsas som om att jag är miljonär, prova massor med kläder och sen inte köpa dom alls för att dom är alldeles för billiga!

/hannaa

berätta vem du är!

Bara för att jag är lite nyfiken utav vilka som faktiskt läser min blogg och blev så otroligt inspirerad utav bokkei.
Hennes bilder ger mig inspiration! Löv them så att säga.
Men saksamma, nu till poängen.
För ett ex antal månader sen skrev hon ett blogginlägg, för att jag är så dålig på att förklara så tänkte jag att jag citerar henne istället för att ni ska förstå vad jag menar.

''Är ganska jättenyfiken på vad det är för filurer som läser min blogg. Så jag tänkte att vi kan väl leka brevväns-annons?''

Så det jag vill nu är alltså att ni kommenterar och berättar lite om er själva, lite som man gjorde när man var mindre och skrev en brevväns annons!

Om ni vill vara anonyma så skriva inga namn, men jag förväntar mig verkligen att alla ska skriva!!

Jag tar väl och börjar;
ursäkta min handstil och jag upptäckte precis att jag har glömt skriva min i meningen jag bor i örebro med MIN snygga pojkvän :3



skisslalala

Sitter och kollar igenom min bilddagbok, och ja, jag har faktiskt en anledning till det.
Men iallafall, i juni 2007 hade jag gjort ett sånt där test på internet. vuxenpoang.com iallafall..

I juni 2007 fick jag resultatet Din ålder borde vara 13 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse
Nu så tänkte jag att jag kunde ju lika gärna göra testet igen, då adressen stod redan stod där, resultatet blev den här gången 17,3 år gammal.
Vilket faktiskt betyder att jag tekniskt sett åldrats 4,3 år på 2,5 års tid?

Betyder det att jag enligt testet åldras 1,72 år per år? Eller utvecklas och blir mer vuxen.. hahah samma sak ;D
Iallafall, om man räknar enligt testet så kommer jag vid 24 års ålder få resultatet 24 år.
Eh intressant?, typ inte alls faktiskt. Jag har bara otroligt tråkigt.

Herr k kommer att komma hem sent idag, hade tagit 4timmar att åka med lastbilen till mariestad. Vilket betyder mer än det dubbla av vad det brukar att ta att åka dit.
Jag saknar honom!
Jag känner att min rygg behöver knådas lite, sitter så jävla konstigt när jag sitter framför datorn och ritar, vilket jag har gjort dom senaste nätterna+dagarna..

Mitt porträtt som jag började rita på.. eh, vart inte alls likt personen jag ritade av.
Skulle ha ritat at Angelina Jolie.. och lite längre ner har ni resultatet.
Tröttnade som vanligt efter en stund och slutade kolla på bilden jag ritade av, och sen kan jag verkligen inte måla läppar -.-
Så nej, ni behöver ju inte lol'a mig.

/hannaa


uppdaterat!! and the awesome people ..

Jag blir faktiskt lite imponerad utav er, jag kan inte direkt påstå att jag har många läsare.
Det ligger runt sissådär 10stycken om dagen, fine att det inte är nånting om man jämför med kenza, blondinbella, kissie osv.
Men det är ändå ungefär 10 personer som varje dag klickar sig in på min blogg och faktiskt fortsätter läsa nästan dagligen om mitt ganska så ointressanta liv.

Egentligen skulle jag vilja har hundra triljoner läsare.
Där jag kan fortsätta skriva om mitt tråkiga svensson liv, där herr k kunde vara den där hemliga mr right.
Jag vet, eller jag gissar på att alla som läser min blogg redan känner mig mer eller mindre och redan vet vem herr k är.
Vilket gör att det inte alls blir lika roligt, för det är faktiskt lite roligare när man fortfarande kan vara lite hemlighetsfull och folk är nyfikna.
Men även fast nästan alla redan vet vem den där herr k är, hur han ser ut och vad han heter o.s.v. så kommer han fortsätta kallas herr k i min blogg.
Och, hahah. Jag har faktiskt en anledning till det också.
För om man googlar hans namn som han använder i bandet så hittar man direkt till en viss blogg. Nämligen herr k's ex. Jag vill inte att folk som googlar honom ska hitta random till min blogg.
Enkelt och så där. Om det skulle ta slut mellan mig och herr k vill inte jag att hans framtida flickvänner ska kunna hitta till min blogg och läsa om hur vi hade det eller vad vi gjorde o.s.v.
Men fyfan vad fantastiskt kär jag är i honom!

Jag har ritat lite till på porträttet, lägger upp en bild senare kanske. Just nu sitter jag och kämpar med håret, vet ni att det är piss svårt att rita hår!?
Jag tror iallafall att ni kommer se vem det är jag försöker rita. Haha, elelr jag hoppas att ni gör det :P

/hannaa

never ending story

Jag har fortfarande inte sovit nått, är inte särskilt trött nu heller.
Var det tidigare, men inte nu.
Egentligen vill jag lägga mig i soffan bredvid herr k, men jag vet att om jag lägger mig i soffan kommer han vilja att vi går in till sängen istället.

Imorgon ska jag följa med herr k i lastbilen, fantastiskt. Jag älskar att spendera dagar tillsammans med honom.

Började rita på ett nytt porträtt idag, den här gången ska jag lägga ner tid på det.
Vem det är jag ritar av får ni se senare. Antingen när det är klart eller under tiden det är in progress så att säga..
haha

Skitsamma, nu ska jag fortsätta rita.

/hannaa

house of blend

Här sitter jag och uppdaterar bloggen 3000gånger ungefär, känns det som iallafall.
Med bara en massa onödigt trams egentligen.

Missade att skriva upp att jag är tvungen att gå till arbetsförmedlingen idag också..
Huh, fan. Yeah skitsamma. Nu är jag nyduschad och såntdär.
Luktar lite godismumssöttoch sånt där mysigt.
Håret är i knorrar, haha. Lite expriment typ, får väl se hur det blir...
Håller på och koka ägg också, måste ha saker att göra hela tiden för att inte somna.
Har faktiskt inte sovit än, jävlar vad jag kommer att däcka tidigt ikväll.

/hannaa

baptized by fire

LALALALAL! FUCKING LALALAL!
Jag både älskar och hatar sömnlösa nätter.
Hatar för att jag blir så trött vid den här tiden på morgonen,
älskar för att jag gör så mycket kreativt om nätterna.
Hatar för att jag inte får sova bredvid herr k,
älskar för att jag får äta frukost med herr k innan hans jobb.

Och så vidare.

Iallafall, jag börjar bli trött och idag ska jag göra sjukt mycket.
- städa lägenheten
- diska
- åka och lämna en kattbur
- möte på swedbank kl 13.00
- hjälpa till och flytta

Hur ska jag hinna? Snarare hur fan ska jag orka? xD

Men nu ska jag iallafall mosa nyllet med en lermask, hoppa in i duschen.
Sen ska jag nog, om jag orkar, torka håret och .. eh jag vill skriva korka det, men haha är ju fan inte rätt.
Kommer inte på vad det heter, hjärnsläpp..
Men skitsamma, ciaoo.

/hannaa

everything changes, nananan!

Okej sådärja, nytt utseende på bloggen, finally.
Dock så kan jag verkligen inte lyckas få den där översta "bilden" att passa in i rutan runt om så att det bildar just en ruta runt texten.
Gah. Blir snart tokig!

Om någon vet hur man gör så får ni gärna berätta det för mig.
Tack!

/hannaa

RSS 2.0